Madplan uge 26

by Maria
Madplan uge 26

Madplan uge 26.

Så er madplan uge 26 klar. En masse skønne sommerlige retter er på menuen i denne uge.

Der er selvfølgelig også en masse grøntsager tænkt ind i måltiderne og så er der er vegetarisk dag, som jeg altid prøver at få ind i ugens madplan.

Madplan uge 26.

Mandag: Vegetar bolognese med pasta.Lav evt. en dobbelt portion og frys den anden halvdel ned til en anden dag.

Tirsdag: Frikadeller med kartoffelsalat. Lav rigelig frikadeller så der er til onsdag.

Onsdag: Resten af frikadellerne med græsk salat og en portion tzatziki til.

Torsdag: Fiskenuggets med bønnefritter og en klassisk pastasalat til. 

Fredag: Rispapirsruller med kylling og grønt.

Lørdag: Kylling med ovnbagte kartofler og vandmelonssalat.

Søndag: “Alt godt fra køleskabet”. Vi spiser de rester som der er og gør klar til en ny uge!

Du kan altid skære en dag eller to fra og lave dobbelt af dagens ret. Så slipper du for at lave mad fra bunden hver eneste dag og det er så skønt når det er nemt i hverdagen.

Når du genbruger maden frigiver det både tid og sparer dig for nogle penge i madbudgettet.

Tager du mad med på arbejde, eller måske arbejder hjemmefra så kan flere af  retterne sagtens genbruges til frokosten dagen efter. Husk at lave noget ekstra, så der er til flere portioner!

I ønskes en dejlig uge!

Leave a Comment