Home Vinterretter

Vinterretter

Her finder du opskrifter på en masse smagfulde vinterretter.
Vinter retter er dejlige, de varmer og er skønne i de kolde måneder på året.
Ofte er denne slags mad lidt “tungere” da retterne er fyldige.
Fyldet, de gode råvarer, grøntsager og kød,  giver den gode smag til retterne.
Gryderetter, simremad og suppe er fantastisk om vinteren, og samler hele familien om middagsbordet.
Herunder finder du både traditionelle og klassiske vinterretter, som gullasch og mørbradgryde.
Og også nyere velsmagende og mindre tunge opskrifter. Veganske alternativer,
inspiration til vinterens salater, tilbehør til aftensmaden og meget mere.
Alle opskrifterne er nemmere at gå til og tager udgangspunkt i sæsonens råvarer.

  • Hurtig tomatsuppe

    by Maria

    Hurtig tomatsuppe med basilikum. Her får du opskriften på en lyn hurtig tomatsuppe med basilikum og fløde. Alt kommes i blenderen og derefter en tur i gryden for at blive varmet op. Nogle blendere har en smart suppe funktion som…

  • Rodfrugtsuppe

    by Maria

    Cremet rodfrugtsuppe. En skøn og cremet rodfrugtsuppe med en mild smag og let sødme. Denne opskrift er super simpel at gå til. En skøn og fyldig suppe som er lavet med forskellige rodfrugter. Efter den er kogt, bliver suppen blendet…

  • Hokkaido salat med feta. En skøn efterårs hokkaido salat med feta og granatæblekerner. I bunden er der lagt hakket grønkål. Det er en skøn kål som passer perfekt til det bagte græskar. Salaten er rimelig simpel og kræver ikke meget…

  • Rosenkål med bacon og citron Lækkert og utrolig nemt tilbehør til aftensmaden – rosenkål med bacon og citron. Den let sødlige små fra de små fine rosenkål, sprødhed og salt fra bacon og syrligheden fra citronskal på toppen. Det er…

  • Kødboller i butternutsquash sauce Her får du opskriften på kødboller i butternutsquash sauce en skøn aftensmadsret. En cremet sauce lavet på bagt butternutsquash og bl.a. parmesan og fløde. Saucen får en rigtig skøn smag af de bagte butternutsquash stykker og…

  • Koteletter i kokosmælk

    by Maria

    Koteletter i kokosmælk med rød karry Her får du opskriften på en super nem omgang koteletter i kokosmælk. Når alle ingredienserne er blevet brunet af på panden kommes retten i et ovnfast fad. Maden tilberedes færdigt i ovnen og imens…

  • Hakkebøffer i tomatsauce

    by Maria

    Hakkebøffer i tomatsauce Her får du opskriften på saftige hakkebøffer i tomatsauce med basilikum og madlavningsfløde. Virkelig lækker hverdagsmad, som er nem at lave. Imens at retten tilberedes, koger du dine ris eller pasta til. Jeg kan klart anbefale en…

  • Ovnbagte rodfrugter

    by Maria

    Ovnbagte rodfrugter med timian! Det skønneste efterårs- og vinter tilbehør til din aftensmad – ovnbagte rodfrugter! Det er simpelthen så nemt at lave og det er det perfekte tilbehør – om du spiser en bøf, fisk eller er vegetar og…

  • Boller i karry

    by Maria

    Boller i karry Her får du opskriften på en af hverdags favoritterne – boller i karry. Hos mange børnefamilier er det en ret som bliver lavet med jævne mellemrum. Den er nemlig ikke særlig vanskelig og de fleste børn er…

  • Mørbradgryde

    by Maria

    Mørbradgryde med bacon og cocktailpølser De fleste kender til en god klassisk mørbradgryde. Den slags med bacon, cocktailpølser og champignon i en cremet og lækker sauce. Der findes et hav af måder at lave den velkendte ret på og her…

  • Nem og smagfuld vegetarret med blomkål og kikærter. Her får du opskriften på en lækker vegetarisk hverdagsret med blomkål og kikærter i rød karry. Retten er lavet med kokosmælk, den er nem at lave og har en mild smag. Så…

  • Paprikagryde

    by Maria

    Lækker klassisk paprikagryde. Her får du opskriften på en skøn paprikagryde med bacon, pølser og selvfølgelig kød i en tomat-flødesovs med champignon. Mmmm det smager altså bare skønt og gerne med en blød kartoffelmos dertil. Paprikagryde kan du sagtens lave…

  • Hokkaido Bygotto

    by Maria

    Cremet hokkaido Bygotto med hytteost Her får du opskriften på en lækker cremet hokkaido Bygotto. Retten minder lidt om en risotto. De traditionelle risotto ris er udskiftet med perlebyg, du kan også sagtens bruge perlespelt. Den cremede og lækre konsistens…

  • Kartoffel porresuppe

    by Maria

    Cremet og mild kartoffel porresuppe. Her får du opskriften på en skøn kartoffel porresuppe. Foruden at det smager dejligt så er det simpelthen så nemt at lave – så det kan jo ikke være bedre. De sprøde bacontern er bestemt…