Home Påske

Påske

Her finder du mange skønne og nemmere opskrifter til påske.

En masse lækre indsalg som du kan servere på frokostbordet. Evt også hvis I holder et sammenskudsgilde.

Påske er en virkelig skøn højtid. Foråret er kommet, det er en lysere tid med en del mere sol. Alting spirer og det giver en dejlig stemning og energi.

Ofte har man også lyst til at servere en masse lettere retter til frokostbordet. Såsom salater, mange indslag med fisk og det som nemt kan komme på brødet.

Du finder en masse af den slags lige her.

Der vil løbende komme flere opskrifter til.

  • Knækbrød

    by Maria

    Knækbrød med frø og kerner. Knækbrød er så utrolig nemt at lave og det smager meget ofte betydeligt bedre end det du køber i supermarkedet. Det tager næsten ingen tid at lave selv og så ved du jo også hvad…

  • Aioli

    by Maria

    Aioli – hvidløgs mayo! Aioli er virkelig ikke svært at lave. Faktisk er det bare mayonaise rørt med hvidløg. Når du laver din mayonaise selv, så smager det bare fantastisk og du kan servere en aioli til så mange retter.…

  • Kokostoppe

    by Maria

    Kokostoppe med marcipan og lime. Her får du opskriften på nogle lækre kokostoppe med marcipan. De får en let frisk smag af skallen fra en lime. Det er et friskt pift i de søde toppe. Marcipanen giver en skøn og…

  • Pestocreme

    by Maria

    Lækker grøn pestocreme. Her får du opskriften på en meget nem og absolut lækker pestocreme. En grøn pesto der er vendt med en blanding af flødeost og græsk yoghurt. Det er virkelig lækkert og kan fx brugessom en dip til…

  • Serrano ruller

    by Maria

    Serrano ruller. Her får du opskriften på nogle lækre serrano ruller fyldt med flødeost og friske krydderurter. De kræver ikke den store forberedelse og er simple at lave. Rullerne er super dekorative på spisebordet og er et perfekt indslag på…

  • Frikadeller med havregryn

    by Maria

    Frikadeller med havregryn. Her får du opskriften på nogle gode og nemme frikadeller med havregryn. En sikker hverdagsfavorit hos mange familier. Nogle gange skal frikadeller altså bare være frikadeller. Uden alt mulig ekstra i farsen. Fordi at en frikadeller smager…

  • 1
  • 2